Рaзмерът винаги има значение

Рaзмерът винаги има значение

Житейски провали или защо размерът е важен!

Мъжете се тревожат еднакво силно за размерите на половия си орган, за своята банкова сметка и за марката на автомобила си.

Сексуалната състоятелност на мъжа е свързана тясно с финансовата му състоятелност и с високия социален статус. Според сексолозите, ако нещо не е наред на един от трите фронта – секс, пари. власт, той започва да укрепва позициите си на останалите два.

Колкото по-независим е мъжът от финансова гледна точка, толкова по-вероятно е да изневери на съпругата си.

Според психолози мъжете приемат извънбрачния секс като отстояване на себе си.

В същото време при жените е точно обратното. Ако жената изкарва повечето доходи на семейството, е много по-малко вероятно да си намери извънбрачна връзка.

На ръба на прелюбодеянието са съпрузите, които изкарват 70% от доходите на семейството. Когато обаче мъжът осигурява финансовото спокойствие, вероятността да изневери е много по-голяма. Те знаят, че жена му няма да го остави и любовницата ще остане безнаказана.

Така че шегата, съгласно която колкото по-къс е пенисът на мъжа, толкова по-дълга е колата му, е съвсем близо до истината.

Мъжът нека пребивава в увереност, че може всичко без да прави проверки.

Тази гледна точка споделят и психоаналитиците, обясняващи синдрома на Дон Жуан (стремежа към все нови и нови победи над жените) не с друго, а с неистовото изживяване на чувството за собствената непълноценност.

Щом даден индивид има проблеми в бизнеса, той веднага усеща, че статусът му “омеква”, че неговата социална и финансова потентност отслабват, и започва да се стреми към себеутвърждаване за сметка на сексуалната потентност.

Изводът: излиза, че обвиненията в лицето на съпруга ви упрек, че е Неудачник го провокира към изневяра!

Не е ли по-добре обаче да не му позволявате да се отдава на вредни разсъждения на тема: Дали още мога?”

 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.